Everything DiSC

International udgiver, som fokuserer på akademiske udgivelser og undervisningsmaterialer
New Jersey, USA
Everything DiSC® hjælper dig med bedre at forstå dig selv og andre. Vores løsninger gør det muligt for dig at opbygge mere effektive arbejdsrelationer baseret på forståelse for forskellige adfærdsstile. Everything DiSC® inkluderer værktøjer og profiler til vurdering af lederadfærd, teamadfærd og personlig personprofil.

Tangible Growth

Softwareplatform til at drive tranformationsprocesser
Helsinki, Finland
Tangible Growth er bygget til moderne organisationer og hjælper med at skabe en transformerende kultur, der muliggør en bedre gennemførelse af jeres strategi. Lad Mindline sætte strøm til jeres strategiimplementering med Tangible Growth!

The five Behaviours

International udgiver, som fokuserer på akademiske udgivelser og undervisningsmaterialer
New Jersey, USA
The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er en enestående læringsoplevelse, som ruster deltagerne til at vende teamwork til en ultimativ konkurrencemæssig fordel. Det banebrydende program, der bygger på New York Times-bestsellerforfatteren Patrick Lencionis bøger og brugen af effektive brancheførende profilværktøjer, har leveret dokumenterede resultater.

Mads Vibe-Hastrup

En dansk rådgivningsvirksomhed som arbejder med mentaltræning af ledere og medarbejdere.
Fredensborg, Danmark
Mads Vibe-Hastrup er tidligere professionel golfspiller og hjælper i dag mennesker til at nå deres mål ved at forstå egne tanker, følelser og reaktionsmønstre.

People Vibe

En del af Mindline - som er specialister og rådgivere inden for HR/People-feltet.
Anders Ladegaard har mere end 10 års erfaring indenfor HR som HR Manager, HR Direktør og selvstændig konsulent. Med en baggrund indenfor Økonomi og Strategi, har Anders en helt særlig evne til at forstå organisationer fra både den forretningsmæssige og menneskelige vinkel.