People Vibe_white_transparent background

People Vibe

People Vibe er en del af Mindline. Vi er specialister inden for People-feltet, og hjælper HR/People-afdelinger med at realisere deres fulde, strategiske potentiale.

People ‘Basics’

Omfatter basal rådgivning indenfor HR fx valg af HR-værktøjer, udarbejdelse af politikker og medarbejderhåndbøger samt on- og off-boarding processer.

People ‘Advanced’

Målrettet de mere modne og etablerede HR-afdelinger, som ønsker hjælp eller sparring i forbindelse med forskellige tiltag indenfor fx HR-strategier, organisationsdesign eller performance management processer.

Sparringspartner til HR-Chefen

At være HR-chef kan ofte være en ensom rolle. Derfor kan People Vibes rolle som sparringspartner fx inkludere sparring og rådgivning ved dilemmaer, hjælp til at ”spille HR-chefen god”, rådgivning til skalering af afdelingen, eller være tredje part ved svære samtaler.

Rekruttering

Rekruttering er en tidkrævende proces, som kræver mange ressourcer. People Vibe kan derfor også understøtte dele af processen eller facilitere hele processen i samspil med den respektive HR-afdeling eller ansættende leder.

Assesment og psykometri

Som en del af Mindline har People Vibe adgang til de førende værktøjer inden for assesment og psykometri – herunder personlighedsprofiler, kognitive test, 360’s vurderinger samt leder- og team profiler.

Brug for sparring eller rådgivning? Kontakt os allerede i dag.